پاورپوینت-بهداشت-مواد-غذایی-و-اهمیت-آن-در-زندگی-و-روش-های-حفاظت-و-نگهداری-از-مواد-غذایی
پاورپوینت بهداشت مواد غذایی و اهمیت آن در زندگی و روش های حفاظت و نگهداری از مواد غذایی
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی:
AFFPAGECNTحجم فایل: 1305AFFPRODUCTPRICE

بخشی از متن:
با توجه به رشد جمعیت روزافزون جهان برای اینکه جمعیت جهان دچار کمبود مواد غذا شود، باید از شیوه‌های جدید نگهداری مواد غذایی استفاده شود. روش‌های تهیه و توزیع آنها را بهبود بخشید تا حتی‌الامکان از ضایعات و تلفات آنها کاست. به طور مثال در اغلب کشورهای جهان به ویژه کشورهای جهان سوم، گندم و گوشت را جزو محصولات و مواد غذایی استراتژیک به شمار می‌آورند و این به آن معناست که این مواد اهمیت ویژه دارند و دستیابی به آنها موجب حفظ و نگهداری و استقلال این کشورها می‌شوند.
با این حال در بسیاری از کشورها به ویژه ایران دگرگونی زیادی در روش‌های نگهداری قدیمی و غیربهداشتی صورت نگرفته است و هنوز از روش‌ها و شیوه‌هایی استفاده می‌شود که در بسیاری از کشورها منسوخ شده است.

مقداری از مواد رنگی و چاشنی‌هایی که در غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرند، به طور مصنوعی ساخته می‌شوند. ویتامین‌ها معمولاً در ماده غذایی وجود دارند یا ممکن است به طور صنعتی ساخته شود یا میکروب‌ها آنها را تولید کنند. به طور کلی ممکن است بیشتر این ترکیبات و مواد غذایی به آسانی در اثر فعالیت میکروارگانیسم‌ها تجزیه و فاسد شوند که با بکار گرفتن روش‌های بخصوص می‌توان آنها را برای مدتی نگهداری کرد.
نگهداری غذا بر 3 اصل کلی استوار است
از بین بردن میکروب‌ها و جلوگیری از فعالیت آنها.
از بین بردن عوامل موثر در فعل و انفعالات شیمیایی مانند آنزیم‌ها و اکسیژن یا جلوگیری از ایجاد ترکیبات شیمیایی.
بسته‌بندی برای جلوگیری از آلودگی مجدد غذا با میکروب‌ها و عوامل موثر در فعل و انفعالات شیمیایی.

برای حمل و نقل مواد غذایی مثلاً گوشت را از اقلام دیگر نگهداری نمایند که خونابه آن باعث آلودگی غذاهای دیگر نشود. خصوصاً غذاهایی که حرارت لازم برای از بردن میکروارگانیسم‌ها را در فرآیند تهیه نمی‌بینند و یا غذاهایی که خام مصرف می‌شوند. همچنین سبزی‌ها را که همراه آلودگی‌ها مثل گل می‌باشد جدا از مواد غذایی دیگر مثل خشکبار و یا مواد لبنی حمل می‌نماییم.

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.