پاورپوینت-بررسی-جامع-بیماری-بلاست-برنج-آلودگی-بیماری-و-تاثیر-مواد-غذایی-بر-بیماری
پاورپوینت بررسی جامع بیماری بلاست برنج آلودگی بیماری و تاثیر مواد غذایی بر بیماری
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی:
AFFPAGECNTحجم فایل: 1524AFFPRODUCTPRICE

بخشی از متن:
این بیماری بعلت انتشار وسیع و تاثیر مخرب آن در شرایط
مناسب ،بیماری اصلی برنج بوده و مورد توجه است و میزان کاهش محصول به زمان آلودگی بستگی دارد . یعنی هر چه
آلودگی زودتر صورت بگیرد خسارت بیشتر است ویا اگر بلاست برگ بیشتر باشد خسارت در مراحل بعدی بیشتر است .
گیاهچه های برنج درمرحله پنجه زدن اغلب کاملا از بین می
روند و در مورد کاهش محصول در اثر بلاست برگ نیز کوششهایی شده است و تحقیقات نشان داد که بلاست برگ سبب کوتولگی بوته ها ، کاهش محصول خوشه های کامل و وزن هزاردانه و وزن شالی می شود .

Panicul blast آلودگی خوشه که به بلاست خوشه
نامیده می شود و Neek blast یا بلاست گردن
بیشترین خسارت را خواهد داشت ،خسارت در این مرحله بستگی به زمان آلودگی خوشه دارد و چنا نچه
آلودگی در مرحله گل دهی یا شیری شدن دانه ها رخ White_ panicle دهد دانه ها کاملا پوک وخوشه سفید میگردد و اگر حمله د یرتر شروع شود ، دانه ها قسمتی پرشده ولی مغز آنها به رنگ سفید یا سبز وخرد وشکننده درمی آید ، برای هردو نوع خسارت به ازای هر 10% بلاست گردن حدود 6% کاهش محصول و 5%

برای قارچ عامل بیماری در مراحل مختلف نامهایی از قبیل
Pyricularia grisea الف )
Dactylaria grisea ب )ِ
P oryzae ج )
D oryzae د )
توسط محققین بکار رفته است اما در واقع بیماری بلاست تولید می شود. Pyricularia grisea برنج در اثر قارچ
که منحصرا به حالت غیر جنسی ( فرم ناقص ) یعنی تشکیل کنیدی ومیسیلیوم تکثیر یافته وفرم کامل قارچ یعنی فرم جنسی تا کنون در طبیعت یافت نشده است ولی فرم جنسی آن
است .Magnaporthe grisea

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.