پاورپوینت-بررسی-مراحل-ساخت-کمپوت-آناناس
پاورپوینت بررسی مراحل ساخت کمپوت آناناس
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی:
AFFPAGECNTحجم فایل: 74AFFPRODUCTPRICE

بخشی از متن:
1 ابتدا آناناس را پوست کنده و به صورت هسته ای خرد می کنیم.
2 با ترکیب شکر و آب در داخل یک قابلمه شربتی را درست کنیم و تا آب شدن شکر محلول را حرارت و سپس جوش دهیم.
3 آناناس را به محلول مورد نظر اضافه می کنیم و به مدت 10دقیقه به آرامی بجوشد.
4 به محلول آبلیمو اضافه شود.
5 محلول مورد نظر را می توانیم با روش گرم بسته ای کنسرو کنیم .
6 کنسرو را به مدت 15 دقیقه با آب بشوییم.
7 پس از فرآیند کنسرو از آب جوش انتقال داده و در محلی برای خنک شدن قرار می دهیم،در انتها برچسب می چسبانیم.

1 30دقیقه در ظرف بخار فشرده
2 25دقیقه در محلول آب
3 25دقیقه بخار فشار 5 پوند
4 18دقیقه در دیگ بخار با فشار 10پوند
پس از استریل کردن قوطی ها جابه جا شده و در آن را به طور کامل بسته می شود و سپس تست نشتی بر روی آن ها انجام می شود.بهترین شربت آناناس شربت رقیق و نیم رقیق می باشد.به ازای هر دو فنجان آب فرآیند سه فنجان شکر مورد نیاز می باشد.
برای بدست آوردن محلول رقیق آن را تا حل شکر گرما می دهیم و برای بدست آوردن محلول نیم غلیظ آن را به مدت 4دقیقه حرارت دهیم.

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.